
Vispen har någon specialmekanik som gör att man inte behöver snurra så många varv innan grädden är vispad eller majonäsen är klar. Den har också en hackarkniv så man kan hacka grönsaker, osv, men den har jag inte provat än. När man vispat klart kan man sätta på locket som kommer med och stoppa in burken i kylen/frysen. Heeelt perfekt!
Ett extra plus för att den är lättdiskad!
I början hade jag den undanstoppad i ett skåp, men efter att jag rensade i skåpen plockade jag fram den till en mer synlig plats och nu använder jag den jämt och ständigt. Det är nog min favoritapparat just nu.
2 kommentarer:
Hej!
Smidigt med en sån där visp :)
Nu ligger det två sallads recept på sidan, det är väl lite mer somrigt? :) Kommer fler :)
ha det så bra! kram!
Tusen tack Linda! Jag har redan varit inne och kollat på salladsrecepten, jag ska prova båda. Och majskakan... Hann inte med det idag. Knäppt att ni har vinter nu... Brasilien känns ju så nära på nått sätt, men det har nog mer med kulturen att göra än med det geografiska avståndet. *s* Kram tebax!
Skicka en kommentar